Junioren Jun

Bekende hockeyinternational bij onze club!

Heb je zaterdag ook gezien hoe de Nederlandse hockeydames wereldkampioen zijn geworden en wil je ook wel eens een clinic van een échte international? Zaterdag 21 juni vindt er voor alle jeugdleden, vriendjes, vriendinnetjes en iedereen die het leuk vindt de Raboclinic plaats op onze club. Welke international komt, is nog even een verrassing door het net afgelopen WK. Wil je het als eerste weten? Doe sportieve kleding aan en kom even voor 14.00 uur naar het clubhuis van MHC Heerhugowaard op sportpark de Vork in Heerhugowaard. Een stick kun je van ons lenen. De clinic zal rond 16.00 uur afgelopen zijn.