Bestuur Nov

Terugblik Bijzondere ledenvergadering 21 oktober 2014

Op de Bijzondere ledenvergadering van 21 oktober jl. is het beleidsplan van MHC Heerhugowaard 2014-2020 goedgekeurd onder voorbehoud van een aantal tekstuele aanpassingen waaronder de samenvatting. Het beleidsplan zal na aanpassing op de site worden geplaatst.

Tevens gingen de aanwezige leden akkoord met het studentenlidmaatschap. Met ingang van het seizoen 2015-2016 betalen studenten van 18 t/m 27 jaar die staan ingeschreven bij een hogeschool of universiteit, dus in het bezit van een geldige studentenpas, hetzelfde bedrag aan contributie als een A-junior.

Het voorstel voor het duo-lidmaatschap dat het recht geeft om samen met een ander wedstrijden te spelen is afgewezen door de leden. Er zitten aan dit lidmaatschap te veel haken en ogen.

Bestuur MHC Heerhugowaard