Junioren Maa
14

Jeugdbestuur

Het jeugdbestuur is opgericht om als "klankbord" te dienen voor de jeugd. Als je tegen problemen aan loopt of leuke ideeën hebt kan je dat bij ons aangeven. Ook organiseren we leuke activiteiten voor de jeugdteams. Zo hebben we een hockeyfeest voor de AB georganiseerd, een autowasdag voor de airhockeytafel en geholpen met de pietentraining. Wij zorgen voor een link tussen jeugd en bestuur. Het bestuur bestaat uit een voorzitter, penningmeester, secretaris en een paar algemene leden. Heb je als jeugdlid een vraag of suggestie? Kom dan gerust naar een van ons toe!

 

Samenstelling:

Voorzitter Belle Schat (Dames 1)

Penningmeester Belle Schat (Dames 1)

Secretaris Josephine Strijker (MA1)

Sebastiaan Bronshoff (JA1)

Thijs Adema (JA1)

Dinant Terweijden (JC1)

 

Vacature:

Lijkt het je leuk om iets extra's voor de club te doen en zit je in de B of C? Wij zijn op zoek naar nieuwe leden! We vergaderen ongeveer 1 keer per maand en soms vaker als we iets aan het organiseren zijn. Dus heb jij goede ideeën en vind je het leuk om dingen te regelen, stuur dan een mail naar [email protected] en dan nodigen we je graag uit om een keer een vergadering bij te wonen.

Nieuws afbeelding

Lid worden

Wil je ook spelen bij de leukste club van Noord Holland? Meld je dan snel aan.

Ik wil lid worden

Vacatures

Onze vereniging draait op vrijwilligers. Er zijn veel taken te verrichten en hiervoor hebben wij vrijwilligers nodig. Hieronder vindt u de vacatures waarvoor wij invulling zoeken. Interesse of meer weten? Mail naar [email protected]

Ik wil graag helpen

Hoofdsponsor

Rabobank Heerhugowaard Alkmaar e.o.

Sponsor worden

Wij kunnen wat voor u betekenen en wij hebben u ook nodig! Dat bied kansen.

Ik wil sponsor worden