Junioren Mei

KNHB Young Umpire Challege

De Young Umpire Challenge is een gave dag voor jonge, enthousiaste clubscheidsrechters van 14 tot en met 18 jaar. Gedurende de dag ontmoet je andere enthousiaste clubscheidsrechters en doe je gezamenlijk verschillende activiteiten die in het teken staan van teambuilding, positionering, weerbaarheid en spelregelkennis. Top bondsscheidsrechters uit de Hoofd- en Overgangsklasse zijn deze dag aanwezig om jullie hierin te begeleiden. Zij zullen je alle tips en tricks van het fluiten leren!

Voor wie? Enthousiaste scheidsrechters van 14 t/m 18 jaar

Wanneer? Zondag 14 juni 2015

Waar? HC Gooische

Hoe laat?    9.30-15.00uur (exacte tijden hoor je na aanmelding)

Informatie: hier.

Inschrijven: hier.

Meer informatie via [email protected].