Junioren Jun

Bjorn Kellerman naar MHC HHW!

Morgen komt Bjorn Kellerman tussen 14:00 en 16:00 een gratis clinic verzorgen bij onze club! Bjorn Kellerman is deze zomer overgestapt van Rotterdam naar Kampong. Bjorn was speler van het Nederlands Zaal team wat onlangs het Wereldkampioenschap Zaalhockey wist te bemachtigen, hij was topscorer voor Oranje met 12 goals in 8 wedstrijden. Deze prestatie gecombineerd met zijn goede veldspel bij Rotterdam zorgden ervoor dat hij in het vizier kwam van bondscoach Max Caldas. Aan het eind van dit seizoen is hij aangesloten bij de trainingsgroep. Tijdens diverse oefeninterlands wist Bjorn zijn stempel ook al te drukken door meerdere keren te scoren. Komende weken zal Oranje weer samenkomen om zich te gaan voorbereiden op de Europese Kampioenschappen van eind augustus en daarna door te trainen tot Rio. Wie weet bemachtigd Bjorn een plekje.

Kom jij morgen jouw hockeyskills verbeteren?