App Aug

Vertraging LISA

Er zijn problemen met de LISA omgeving, het systeem waarop onze website en de LISA Hockey App draait. Soms reageert het niet of traag. Er wordt hard aan gewerkt.

Voor alle nieuwe leden/coaches en managers: de LISA Hockey App is handig voor het mobiel bekijken van team- en wedstrijdinformatie. Ook het Digitaal Wedstrijdformulier (DWF) kan via deze App worden ingevuld. Aan- en afwezigheid voor wedstrijden kan ook worden aangegeven (informeer voor de zekerheid ook op tijd de coach als je niet kan spelen). De LISA Hockey App is beschikbaar voor iOS en Android (gratis).