Junioren Nov

Pietenhockey

Omdat het bijna 5 december is en de Pieten en Sinterklaas dan weer naar Spanje zullen gaan, heeft Sinterklaas onze club gevraagd of wij nog een aantal Pieten kunnen leren hockeyen. Daarom zullen er op zondag 29 november 2 Pieten komen bij de Funkey. Op woensdag 2 december komen er ook een aantal Pieten om te leren hockeyen van de E&F jeugd. Zelfs op zaterdag 5 december komen er nog Pieten bij de Benjamins om de fijne kneepjes te leren. De Pieten hebben heel veel zin in de trainingen en we hopen jullie ook! Tot dan!