Bestuur Jan

Gezocht: Voorzitter Hockey Technische Commissie

Peter van Rotterdam is tot op heden interim voorzitter van onze Hockey Technische Commissie. Dat doet hij goed, maar hij doet dit tijdelijk. Daarom zijn wij op zoek naar een vervanger voor Peter. Dus als jij zowel zin als aanleg hebt om het hockeytechnisch beleid te voeren voor MHC Heerhugowaard, neem dan contact op met het bestuur (rechtstreeks of via [email protected]).

Peter van Rotterdam is altijd bereid om meer te vertellen over de inhoud van deze functie.

Bestuur

PS: Ook als je op een andere manier onze vereniging wil helpen als vrijwilliger ben je van harte welkom. Laat het weten aan het bestuur!