Junioren Maa

Parkeren Amsterdamse Bos

Zaterdag 26 maart a.s. is er een competitieprogramma voor C&D-jeugd én Jongste Jeugd.

Tegelijkertijd in het paasweekend vindt ook de EHL plaats op AH&BC in het Amsterdamse Bos.

Door de EHL zal er in het Amsterdamse Bos een ernstig tekort aan parkeerplaatsen zijn, dus ook voor wedstrijden op Pinoké en Hurley. Dus zoveel mogelijk poolen is het advies. In het uiterste geval is er een betaalde parkeerplaats aanwezig mocht er geen andere oplossing voor het parkeren zijn.