Junioren Mei
27

Kom ook naar de RABO clinic op 2 juli!

2 juli is het weer zover: de Raboclinic bij MHC Heerhugowaard! Ook dit jaar hebben we weer een top hockeyer uitgenodigd.
Deze tophockeyer heeft 4 keer de Champions Trophy gewonnen, won 1 keer zilver op de Olympische Spelen, was op het EK van 2007 topscoorder van het toernooi en werd 2 keer landskampioen met zijn club Amsterdam. Ook was hij jaren lang de strafcorner specialist. 
Onlangs deed hij nog mee aan het tv-programma Wie is de Mol? Weet jij het al..? Onze tophockeyer is niemand minder dan TAEKE TAEKEMA! 

Dus mocht je nu een nieuwe truc van hem willen leren of heb je misschien een vraag voor Taeke, kom op 2 juli van 14.00 tot 16.00 uur dan naar de club. We maken er samen met jullie er een hele mooie middag van!

Vind je één middag gezelligheid op de club nog niet genoeg? Aansluitend zal de kampeernacht plaatsvinden. Ook dit jaar wordt dit weer een groot feest! Er zijn allerlei hockeyspellen, een disco, broodjes bakken boven een kampvuur en nog veel meer. Aan het eind kun je lekker in je eigen tent slapen op het grasveld. 

Voor de clinic hoef je je niet in te schrijven. Wil je ook meedoen met de activiteiten na de clinic? Geef je dan op via [email protected]

Tot 2 en 3 juli!
Nieuws afbeelding

Lid worden

Wil je ook spelen bij de leukste club van Noord Holland? Meld je dan snel aan.

Ik wil lid worden

Vacatures

Onze vereniging draait op vrijwilligers. Er zijn veel taken te verrichten en hiervoor hebben wij vrijwilligers nodig. Hieronder vindt u de vacatures waarvoor wij invulling zoeken. Interesse of meer weten? Mail naar [email protected]

Ik wil graag helpen

Hoofdsponsor

Rabobank Heerhugowaard Alkmaar e.o.

Sponsor worden

Wij kunnen wat voor u betekenen en wij hebben u ook nodig! Dat bied kansen.

Ik wil sponsor worden