Junioren Aug

Kennismakingsdag DEF-jeugd op 3 september

Beste jeugdleden en ouders,

Op zaterdag 3 september a.s. vindt de eerste D-E-F kennismaking plaats. Op die dag worden alle D, E en F teams van het komende seizoen met hun ouders uitgenodigd op de club. Er zijn voor de nieuwe jeugdteams verschillende trainingsoefeningen op het veld en er wordt een teamfoto gemaakt. Om het team goed te leren kennen is het van belang dat iedereen aanwezig is.

Tegelijkertijd maken de ouders onder het genot van een kop koffie kennis met elkaar, want samen met de kinderen vormen de ouders het team. De rollen rondom een team worden dan besproken. Bijv. wie wordt/is de coach, wie maakt het rijschema, maar misschien ook carpoolafspraken voor naar de training.

Tijd:
9.00 – 10.00 uur F jeugd
10.15-11.15 uur E jeugd
11.30-12.30 uur D jeugd

Het nieuwe seizoen kan dan na de vakantie goed van start gaan!

Op deze dag zijn vanuit de club aanwezig:

• Leden van de technisch commissie: Dennis Vos.
  • Bestuur: Erwin Kramer
  • Jeugdtrainers

Zij kunnen jullie alles vertellen over het jeugdhockey.

Met sportieve groet,

De Hockey Technische Commissie.