Junioren Okt

sportclinic.nl komt nu ook naar jou club!

Komende herfstvakantie organiseert sportclinic.nl  een super gave hockeyschool op MHC Heerhugowaard. De sportclinic.nl Hockeyschool heeft als motto "try harder!” Dit geeft aan dat wij iedere deelnemer blijven uitdagen op zijn of haar niveau, iedere dag weer! Uiteraard staat plezier hebben hierbij op de eerste plaats!

Het programma is daarom ook een mix van leuke en leerzame hockeytrainingen, en uitdagende kampspelen.
Tijdens de hockeyschool leer je niet alleen de nieuwste, maar verbeter je ook je basistechniek. De ervaren
sportclinic.nl-trainers bezorgen jou drie onvergetelijke dagen!

Dus kom in de herfstvakantie lekker naar buiten en kom lekker hockeyen op de hockeyschool van sportclinic.nl.

Datum – 17, 18 & 19 oktober 2016
Tijd – 9:00 – 14:00 uur
Locatie – MHC Heerhugowaardna
Categorie – voor F,E,D en C: SPELERS & KEEPERS