Bestuur Maa
6

Subsidie voor verduurzaming goedgekeurd


Op de Algemene Ledenvergadering van 28 december 2016 werd unaniem besloten MHC Heerhugowaard te verduurzamen. Toestemming werd gegeven om zonnepanelen op het dak te plaatsen en ledverlichting te installeren op veld 1. Dit alles op voorwaarde dat hiervoor subsidie zou worden verleend. Welnu: we hebben het bericht gehad dat het totale project is goedgekeurd en de subsidie zal worden verleend. Maar het is nog mooier: inmiddels is 90% van het totale subsidiebedrag (bijna € 27.000) ontvangen. De eerste, en lastigste horde is nu genomen. 

U hoeft de komende weken nog niet op het dak van het clubhuis te klimmen om te kijken hoe mooi de zonnepanelen er bij staan of ’s avonds langs te komen om te bezien hoe veld 1 door ledverlichting wordt verlicht. Dat duurt nog enige maanden. Voor het zover is, moet nog veel werk worden verzet (de benodigde spullen moeten worden besteld en geïnstalleerd, de verdere financiering helemaal rond gemaakt etc.). Als alles goed gaat, is eind mei 2017 de ledverlichting geplaatst en in de tweede helft van juni de zonnepanelen. Wat het bestuur betreft: laat 2017 een mooie zomer worden……. 

Lid worden

Wil je ook spelen bij de leukste club van Noord Holland? Meld je dan snel aan.

Ik wil lid worden

Vacatures

Onze vereniging draait op vrijwilligers. Er zijn veel taken te verrichten en hiervoor hebben wij vrijwilligers nodig. Hieronder vindt u de vacatures waarvoor wij invulling zoeken. Interesse of meer weten? Mail naar [email protected]

Ik wil graag helpen

Hoofdsponsor

Rabobank Heerhugowaard Alkmaar e.o.

Sponsor worden

Wij kunnen wat voor u betekenen en wij hebben u ook nodig! Dat bied kansen.

Ik wil sponsor worden