Senioren Mei

Start Dames 1 seizoen 2017-2018

Na enige jaren zonder Dames 1 gaat MHC Heerhugowaard opnieuw starten met een damesteam in de reguliere bondscompetitie.

De vereniging wil direct de lat hoog leggen. Trainer Maarten Bos gaat met zijn selectie promotie proberen af te dwingen naar de 3e Klasse. Maarten is op zoek naar dames die aan de open selectie willen deelnemen. In de basis zoekt hij toppers binnen de verenging. Ben je echter nog niet actief bij MHC Heerhugowaard en wil je op een goed niveau hockeyen, trainingsuren maken, alles geven en het beste uit jezelf halen? Meld je dan nu aan.

Eind mei, begin juni gaat de selectie plaatsvinden. De data zullen zo snel mogelijk bekend worden gemaakt.

Met deze stap wil de vereniging de dameslijn nieuw leven inblazen en een platform bieden voor de hockeytalenten binnen de vereniging.

Wil je je aanmelden, heb je interesse? Of vragen? Mail dan naar [email protected]

MHC  Heerhugowaard