Algemeen Sep

Seizoen gestart met nieuwe ballen

Inmiddels zijn de eerste trainingen geweest en zullen op zaterdag 9 september de eerste wedstrijden van het seizoen worden gespeeld.

Zoals de spelers inmiddels hebben kunnen ervaren zijn wij dit seizoen begonnen met splinternieuwe hockeyballen. De ballen zijn mogelijk gemaakt door het bedrijf Lokat 3.0 (www.lokat.nl)

LOKAT 3.0 is een schilders- en afwerkingsbedrijf dat door vakkundig schilderwerk en het toepassen van de modernste verwerkingstechnieken en producten, de wereld - ook voor u – een stukje mooier wil maken.

Wij danken Lokat 3.0 voor de sponsoring van 750 hockeyballen.