Bestuur Jul
12

Even voorstellen .... deel 2

De Algemene Ledenvergadering zit er voor dit seizoen weer op. In het bestuur hebben twee nieuwe leden plaatsgenomen, en er is een wisseling binnen het bestuur geweest.Tijd om even kennis te maken! Hier deel 2: Carlo van Rantwijk, clubtechnisch commissaris. 

Hallo hockey-enthousiasten,

Mijn naam is Carlo van Rantwijk en ik ben gevraagd om het bestuur te komen versterken. Ik help jullie graag met publiciteit, het werven van nieuwe leden, vrijwilligers en sponsors, en het contact met scholen- en sportcommissies,

Iets over mijzelf. Ik ben in 1964 in Heemstede geboren. Na mijn studie in Phoenix, Arizona hebben wij (Tanja en onze 5 zoons) 17 jaar in de VS gewoond. Ik heb vanuit Dallas printertoebehoren geƫxporteerd. Ook ben ik 8 jaar makelaar geweest in Memphis. In 2011 zijn wij naar Nederland teruggekomen en ik geniet van ons mooie land als een toerist.

Hockey: Zoon Sidney (10) heeft 2 jaar op de club gehockeyd en gaat nu de atletiek baan op. Julian (7) gaat komend jaar in E3 spelen. Zelf mocht ik als 11-jarige kiezen tussen hockey en voetbal. Ik koos voor ..... voetbal. Met hockey is het toch nog goed gekomen want vanaf begin 2012 hockey ik met veel plezier mee met de trimmers op de woensdagavonden.

Nu je dit toch leest wil ik meteen van de gelegenheid gebruik maken je te vertellen dat vrijwilligen op onze club echt leuk is. Je ontmoet enthousiaste mensen, maakt nieuwe vrienden en helpt onze club. Er is echt voor ieder wat wils. Je kunt je bijvoorbeeld opgeven als "club-ouder". Je komt dan in een pool van 12 - 20 ouders waarvan af en toe iemand gevraagd wordt om aanwezig te zijn als er een potentieel nieuw lid komt kijken op de club. Of misschien vind je het leuk om een kaartje te sturen als er een lid ziek is. Heb je een passie voor duurzaamheid? Laat het me weten. Als je op het bijgevoegde document/pagina klikt zie je een omschrijving van de mogelijkheden om te vrijwilligen. Kom je ook helpen? 

Als je ideeĆ«n hebt of je op wilt geven als vrijwilliger, schoolcontact of sponsor hoor ik het graag. Stuur een mailtje naar [email protected]. Alvast bedankt en tot ziens op het veld!

Carlo
Nieuws afbeelding Bijlage

Lid worden

Wil je ook spelen bij de leukste club van Noord Holland? Meld je dan snel aan.

Ik wil lid worden

Vacatures

Onze vereniging draait op vrijwilligers. Er zijn veel taken te verrichten en hiervoor hebben wij vrijwilligers nodig. Hieronder vindt u de vacatures waarvoor wij invulling zoeken. Interesse of meer weten? Mail naar [email protected]

Ik wil graag helpen

Hoofdsponsor

Rabobank Heerhugowaard Alkmaar e.o.

Sponsor worden

Wij kunnen wat voor u betekenen en wij hebben u ook nodig! Dat bied kansen.

Ik wil sponsor worden