Algemeen Nov
20

Kom je bitje happen

Hockeyen zonder goed passend bitje is niet nodigOok dit jaar worden de hockeybitjes voor de leden van de MHC Heerhugowaard weer verzorgd door Tandheelkundig Centrum Stad van de Zon. Wil jij ook een op maat gemaakt hockey bitje? kom dan een bitje happen.


Wanneer: woensdag 22 november / vrijdag 1 december tussen 17.00uur en 19.30uur  

Waar: clubhuis MHC Heehugowaard 


Er is keuze uit de nieuwste kleuren met onder andere de clubkleuren of transparant. Kies zelf je kleur!

Het maakt niet uit of je nog moet wisselen of dat je een beugel hebt. Hier wordt allemaal rekening mee gehouden.

De kosten van dit bitje bedragen €37,50. Je krijgt een rekening met behandelcode M61 (mondbeschermer) toegestuurd. Een aantal verzekeringsmaatschappijen vergoeden deze kosten. Dit kun je informeren bij je verzekering.


Mocht je deze 2 dagen niet kunnen, mag je natuurlijk ook in de praktijk komen om een bitje te happen. Neem dan contact op met praktijk THC Stad van de Zon 072-5715293 of de praktijk Orthowaard(middenwaard) 072-5713331. 
Je kunt je bitje, geleverd in een bewaardoosje binnen 2 weken ophalen op de club. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Angelique Woldendorp via

[email protected]

Lid worden

Wil je ook spelen bij de leukste club van Noord Holland? Meld je dan snel aan.

Ik wil lid worden

Vacatures

Onze vereniging draait op vrijwilligers. Er zijn veel taken te verrichten en hiervoor hebben wij vrijwilligers nodig. Hieronder vindt u de vacatures waarvoor wij invulling zoeken. Interesse of meer weten? Mail naar [email protected]

Ik wil graag helpen

Hoofdsponsor

Rabobank Heerhugowaard Alkmaar e.o.

Sponsor worden

Wij kunnen wat voor u betekenen en wij hebben u ook nodig! Dat bied kansen.

Ik wil sponsor worden