Algemeen Nov
29

Vertrouwenscommissie MHC Heerhugowaard

Zoals tijdens de laatste ALV reeds aangekondigd heeft de club een vertrouwenscommissie gevormd. De vertrouwenscommissie bestaat uit Iris Groot, Ursula Pimmelaar, Ilona Breed en Imco Struiksma. Iris is speler van Veterinnen A, Ursula heeft een dochter in MD1, Ilona heeft 2 dochters in MD1 en MD2 en 1 zoon in JD1 en Imco een dochter in MD2.

Het doel van de vertrouwenscommissie is om onafhankelijk te opereren teneinde opmerkingen/ klachten van laakbaar gedrag van leden, ouders of bezoekers van onze vereniging te objectiveren. De vertrouwenscommissie zal na ontvangst van de melding, door middel van hoor en wederhoor een oordeel vellen over de melding. Dit oordeel wordt overgedragen aan het bestuur waarna een beslissing volgt.Binnen de kaders van de door het bestuur aangereikte protocollen zal de vertrouwenscommissie handelen. 

Respect voor de melder en de aangesprokene, integriteit binnen de commissie en vereniging alsmede een oordeel waarbij alle betrokkenen het vertrouwen mogen hebben dat alle argumenten meegenomen zullen worden is de basis van het handelen van deze commissie. 

De commissie is te bereiken op het e-mail adres [email protected] en zal de gepubliceerde protocollen als werkwijze hanteren. Als bestuur zijn we blij met de start van deze commissie, al hopen we natuurlijk ook dat de commissie zo min mogelijk nodig is.

Lid worden

Wil je ook spelen bij de leukste club van Noord Holland? Meld je dan snel aan.

Ik wil lid worden

Vacatures

Onze vereniging draait op vrijwilligers. Er zijn veel taken te verrichten en hiervoor hebben wij vrijwilligers nodig. Hieronder vindt u de vacatures waarvoor wij invulling zoeken. Interesse of meer weten? Mail naar [email protected]

Ik wil graag helpen

Hoofdsponsor

Rabobank Heerhugowaard Alkmaar e.o.

Sponsor worden

Wij kunnen wat voor u betekenen en wij hebben u ook nodig! Dat bied kansen.

Ik wil sponsor worden