Algemeen Dec
8

Voortgang werkzaamheden

Deze week zijn de werkzaamheden gestart. De oude lichtmasten zijn verwijderd, de nieuwe, lagere masten zijn geplaatst. Voordat de nieuwe masten zijn geplaatst is eerst de nieuw LED-verlichting in de masten gemonteerd.Inmiddels staan alle masten. De masten zijn aangesloten en het licht kan aan, echter…. De lampen moeten nog worden afgesteld om de juiste mate van lichtopbrengsten te genereren.

Het afstellen van de verlichting en het verder inregelen van de stroom voorziening zal volgende week (week 50) plaatsvinden. Hierdoor zal er niet worden getraind, helaas.Ook op het dak van het clubhuis zijn de werkzaamheden ver gevorderd. De zonnepanelen zijn geplaatst. Aansluiting van de zonnepanelen (week 50) aan het net en het plaatsen van het Tv-scherm zullen nog worden gedaan.

 

 

 

 

 

 

Nieuws afbeelding

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Lid worden

Wil je ook spelen bij de leukste club van Noord Holland? Meld je dan snel aan.

Ik wil lid worden

Vacatures

Onze vereniging draait op vrijwilligers. Er zijn veel taken te verrichten en hiervoor hebben wij vrijwilligers nodig. Hieronder vindt u de vacatures waarvoor wij invulling zoeken. Interesse of meer weten? Mail naar [email protected]

Ik wil graag helpen

Hoofdsponsor

Rabobank Heerhugowaard Alkmaar e.o.

Sponsor worden

Wij kunnen wat voor u betekenen en wij hebben u ook nodig! Dat bied kansen.

Ik wil sponsor worden