Algemeen Dec

Voortgang werkzaamheden

Deze week zijn de werkzaamheden gestart. De oude lichtmasten zijn verwijderd, de nieuwe, lagere masten zijn geplaatst. Voordat de nieuwe masten zijn geplaatst is eerst de nieuw LED-verlichting in de masten gemonteerd.Inmiddels staan alle masten. De masten zijn aangesloten en het licht kan aan, echter…. De lampen moeten nog worden afgesteld om de juiste mate van lichtopbrengsten te genereren.

Het afstellen van de verlichting en het verder inregelen van de stroom voorziening zal volgende week (week 50) plaatsvinden. Hierdoor zal er niet worden getraind, helaas.Ook op het dak van het clubhuis zijn de werkzaamheden ver gevorderd. De zonnepanelen zijn geplaatst. Aansluiting van de zonnepanelen (week 50) aan het net en het plaatsen van het Tv-scherm zullen nog worden gedaan.