Junioren Maa

Alle Jongste Jeudg Wedstrijden centraal afgelast

De competitieleiding van de KNHB heeft vrijdagmiddag om 12.00 uur besloten alle jongste jeugd wedstrijden van dit weekend centraal af te gelasten. Het gaat om de wedstrijden van de 3F-, 6F-, 6E- en de 8E-teams. Voor de ochtend worden temperaturen onder nul verwacht en door de wind kan de gevoelstemperatuur nog verder dalen. Aangezien het hier om de allerjongste jeugdleden gaat en zij over het algemeen vroeg op de dag de wedstrijden spelen, is besloten deze wedstrijden niet door te laten gaan. Dit geldt voor alle districten. Ook de Benjamins trainen zaterdag 17 maart niet.

Voor de competitiewedstrijden van de 11-tallen geldt geen centrale afgelasting.