Bestuur Apr
7

Aanstaande wijziging in het bestuur

Onze voorzitter Frank Cappelle heeft onlangs aan het bestuur laten weten dat hij niet beschikbaar is voor een volgende termijn als voorzitter.

Frank heeft in de afgelopen drie jaar met veel beleving de rol als voorzitter vervuld maar nu zijn dochter en hijzelf niet meer hockeyen, ziet hij voor zichzelf niet langer de rol als voorzitter van MHC Heerhugowaard weggelegd.

Op de aanstaande ALV zal Frank dan ook terugtreden.


Frank heeft aangegeven wel betrokken te willen blijven bij de club. Hij wil graag de rol weer op pakken als voorzitter van de sponsorcommissie.

Het bestuur wil Frank bedanken voor zijn inzet de afgelopen jaren als voorzitter en hoopt dat hij in de toekomst, als voorzitter van de sponsorcommissie, van betekenis blijft voor de club.


VACATURE

Door het vertrek van Frank als voorzitter ontstaat er een vacature binnen het bestuur.

Als opvolger voor Frank zal het bestuur Erwin Kramer tijdens de aanstaande ALV voordragen voor de vacature van voorzitter. Erwin heeft de afgelopen drie jaar binnen het bestuur de rol van secretaris vervuld.

Het staat de leden van onze vereniging echter volledig vrij om ook een kandidaat aan te dragen. Wanneer er vanuit de leden een kandidaat wordt aangedragen, zal een stemming volgen op de aanstaande ALV.

Kandidaten kunnen zich tot uiterlijk 2 weken voor de ALV melden bij [email protected]


Door de kandidaatstelling van Erwin Kramer als voorzitter tijdens de aanstaande ALV, ontstaat er ook een vacature voor de rol van secretaris.

Het bestuur zal de komende weken opzoek gaan naar mogelijke kandidaten, echter als je altijd al een rol binnen het bestuur hebt willen vervullen en je wilt weten wat de rol van secretaris inhoud, neem dan contact op met het bestuur of Erwin Kramer.


Mochten er vragen zijn naar aanleiding van bovenstaande mededelingen, neem dan gerust contact op met een van de bestuursleden of via [email protected]


Met vriendelijke groeten,

Het bestuur MHC Heerhugowaard

Nieuws afbeelding

Lid worden

Wil je ook spelen bij de leukste club van Noord Holland? Meld je dan snel aan.

Ik wil lid worden

Vacatures

Onze vereniging draait op vrijwilligers. Er zijn veel taken te verrichten en hiervoor hebben wij vrijwilligers nodig. Hieronder vindt u de vacatures waarvoor wij invulling zoeken. Interesse of meer weten? Mail naar [email protected]

Ik wil graag helpen

Hoofdsponsor

Rabobank Heerhugowaard Alkmaar e.o.

Sponsor worden

Wij kunnen wat voor u betekenen en wij hebben u ook nodig! Dat bied kansen.

Ik wil sponsor worden