Bestuur Apr
15

Gaan we weer lekker hockeyen volgend seizoen?

Ieder jaar rond deze tijd lijkt iedereen weer wat onrustig te worden. In welk team zitten we volgend jaar? Zijn er wel selecties? Hoe komen we daar? Zitten we volgend jaar weer in ons oude team? Blijven we als team bijeen? En wie wordt onze trainer?

Regelmatig wordt het bestuur aangesproken op de vereniging door leden of ouders van jeugdleden over wat de visie van het bestuur is m.b.t. het indelen van teams?

Het volgende willen wij daarover melden:

  • - Wil je met je team bij elkaar blijven, dan hoef je niets te doen. Ieder team blijft in de basis bijeen.
  • - Jeugdleden die echt doorgeschoven moeten worden, omdat hun leeftijd ze gebied in een hogere categorie te spelen, worden in overleg doorgeschoven.
  • - Jeugdleden die niet mee willen met hun team naar een hogere categorie, omdat hun leeftijd dat niet verplicht, mogen achterblijven.
  • - Jeugdleden die binnen een team passen, maar eigenlijk te jong zijn, hoeven niet achter te blijven en mogen met hun team mee naar een hogere categorie.
  • - Als je vragen hebt, n.a.v. bovenstaande, dan kan je e-mailen naar: [email protected]
  • -  Jeugdleden die graag op een hoger niveau willen spelen dan nu binnen hun eigen team, mogen dit melden bij: [email protected]

 

Zodra de indeling een meer complete vorm aanneemt, zullen wij u daar verder over informeren

Met vriendelijke groet,
Bestuur MHC Heerhugowaard

Nieuws afbeelding

Lid worden

Wil je ook spelen bij de leukste club van Noord Holland? Meld je dan snel aan.

Ik wil lid worden

Vacatures

Onze vereniging draait op vrijwilligers. Er zijn veel taken te verrichten en hiervoor hebben wij vrijwilligers nodig. Hieronder vindt u de vacatures waarvoor wij invulling zoeken. Interesse of meer weten? Mail naar [email protected]

Ik wil graag helpen

Hoofdsponsor

Rabobank Heerhugowaard Alkmaar e.o.

Sponsor worden

Wij kunnen wat voor u betekenen en wij hebben u ook nodig! Dat bied kansen.

Ik wil sponsor worden