Algemeen Mei
25

Ook MHC Heerhugowaard klaar voor AVG

De afgelopen weken is er druk gewerkt om MHC Heerhugowaard klaar te stomen voor de AVG die vandaag ingaat.


Het AVG vraagstuk is opgepakt binnen de club door het bestuur, de webmaster en de vertrouwenscommissie. Via de KNHB heeft onze vereniging het online Certificaat AVG ontvangen van het AVG Programma.  


De Privacyverklaringis een document waarin beschreven wordt hoe wij als MHC Heerhugowaard met al jouw persoonsgegevens omgaan en voor welke doeleinden deze gegevens worden verwerkt. Met de invoering van de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is iedere organisatie en iedere vereniging verplicht dit duidelijk te maken.  


Onze Privacyverklaring is voorlopig een concept versie, omdat de leden tijdens de Algemene Ledenvergadering deze nog officieel moeten goedkeuren. Tot die tijd zal hij echter wel tot uitvoering worden gebracht.  


Naast de publicatie van de Privacyverklaring, maakt MHC Heerhugowaard ook actief werk van goede borging van vertrouwelijke informatie. Zo zal iedere gebruiker van ons ledenadministratiesysteem een geheimhoudingsverklaring moeten ondertekenen. Dit betreft o.a. bestuursleden, enkele commissieleden van de HTC, de scheidsrechtercommissie en het wedstrijdsecretariaat.  


De Geheimhoudingsverklaring is een juridisch instrument waarmee voorkomen moet worden dat vertrouwelijke of privacygevoelige informatie op de spreekwoordelijke straat komt te liggen. 


MHC Heerhugowaard gebruikt op zijn website foto’s van evenementen en wedstrijden waar leden en oud-leden staan. Wanneer u vindt dat er een foto van u op de site of in de mediagalerij staat en u wilt dat deze wordt verwijderd, verzoeken wij u dit aan te geven via [email protected], conform de privacyverklaring.


 


Nieuws afbeelding

Lid worden

Wil je ook spelen bij de leukste club van Noord Holland? Meld je dan snel aan.

Ik wil lid worden

Vacatures

Onze vereniging draait op vrijwilligers. Er zijn veel taken te verrichten en hiervoor hebben wij vrijwilligers nodig. Hieronder vindt u de vacatures waarvoor wij invulling zoeken. Interesse of meer weten? Mail naar [email protected]

Ik wil graag helpen

Hoofdsponsor

Rabobank Heerhugowaard Alkmaar e.o.

Sponsor worden

Wij kunnen wat voor u betekenen en wij hebben u ook nodig! Dat bied kansen.

Ik wil sponsor worden