Algemeen Mei
24

Rabobank verlengt sponsoring MHC Heerhugowaard.

Als landelijke sponsor van het hockey is Rabobank Alkmaar en omstreken trots dat zij de sport ook lokaal kan ondersteunen.
Zaterdag 18 mei ondertekenden Wouter Bakker (accountmanager bij Rabobank), Erwin  Kramer en Theo in 't Veld van Mixed Hockey Club Heerhugowaard, een sponsorcontract dat loopt tot en met juni 2022.
We zijn uiteraard al jaren blij met Rabobank als betrouwbare en betrokken sponsor van onze club", aldus Kramer. "Fantastisch dat we ook de komende jaren op steun van de bank kunnen rekenen!" Naast zichtbaarheid op shirts en langs de velden verbindt Rabobank zich ook aan clinics voor de jeugd. Bakker: "De club heeft veel initiatieven in de planning, waaronder verduurzaming en de opstart van G-hockey. Mooi dat we de club hiermee ondersteunen en op deze manier ook de jeugd nog meer plezier kunnen laten beleven aan hockey." 
Nieuws afbeelding

Lid worden

Wil je ook spelen bij de leukste club van Noord Holland? Meld je dan snel aan.

Ik wil lid worden

Vacatures

Onze vereniging draait op vrijwilligers. Er zijn veel taken te verrichten en hiervoor hebben wij vrijwilligers nodig. Hieronder vindt u de vacatures waarvoor wij invulling zoeken. Interesse of meer weten? Mail naar [email protected]

Ik wil graag helpen

Hoofdsponsor

Rabobank Heerhugowaard Alkmaar e.o.

Sponsor worden

Wij kunnen wat voor u betekenen en wij hebben u ook nodig! Dat bied kansen.

Ik wil sponsor worden