Vacatures

Facilitair - Medische Zaken
De EHBO-commissaris houdt zich bezig met de fysieke gezondheid van leden en gasten. Coaches en trainers krijgen informatie over het omgaan met medische incidenten en het voorkomen van blessures. Hierdoor kunnen zij snel en adequaat reageren. De EHBO-commissaris controleert verder de EHBO-artikelen voor kleine verwondingen en blessures, die bij de bar wordt beheerd en de AED in ons clubhuis. Ook treed je op als contactpersoon medische zaken richting KNHB. Heb je een medische achtergrond of vind je het leuk om betrokken te zijn bij de gezondheid van onze leden? Meld je dan aan als de EHBO-commissaris. Heb je een medische achtergrond of vind je het leuk om betrokken te zijn bij de gezondheid van onze leden? Meld je dan aan voor de EHBO-commissie.


Jubileumtrui 50 jaar MHC Heerhugowaard

Ter ere van het 50-jarig bestaan van onze hockeyclub hebben we een jubileumtrui ontworpen. Wil je ook zo'n trui? Geef dan de gewenste maat, je naam, e-mailadres en 06 op voor een jubileumtrui. De trui kost € 35,00 en na je bestelling is betaling verplicht, je ontvangt een betaalverzoek.

MHC Heerhugowaard 50 jaar

Lid worden

Wil je ook spelen bij de leukste club van Noord Holland? Meld je dan snel aan.

Ik wil lid worden

Vacatures

Onze vereniging draait op vrijwilligers. Er zijn veel taken te verrichten en hiervoor hebben wij vrijwilligers nodig. Hieronder vindt u de vacatures waarvoor wij invulling zoeken. Interesse of meer weten? Mail naar [email protected]

Ik wil graag helpen

Hoofdsponsor

Sponsor worden

Wij kunnen wat voor u betekenen en wij hebben u ook nodig! Dat bied kansen.

Ik wil sponsor worden