Algemeen Sep

2 oktober spelregelcafé

Deze interactieve, leerzame en bovendien gezellige avond wordt gegeven door een top-scheidsrechter. Hij/zijn bereid je voor op het nieuwe seizoen en geeft handige tips die je in het veld kunt gebruiken.

Ben je clubscheidsrechter, trainer/coach of ben je op een andere manier geïnteresseerd en wil je deze avond meemaken? We nodigen je graag uit voor een spelregelcafé op dinsdag 2 oktober! Je kunt je nu aanmelden via deze link. Het spelregelcafé wordt georganiseerd van 20.00-21.30 uur, met een inloop vanaf 19.30 uur.

Let op: de link in bovenstaande tekst doet het niet in de app. Open de link via de clubwebsite of klik op de volgende link: https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/aanmeldformulier-spelregelcafes-week-van-de-scheidsrechter