Bestuur Maa
23

Resultaten ledenenquête ontvangen van de bond

In februari heeft het bestuur de verenigingsmonitor van de KNHB ingevuld. Met behulp van de verenigingsmonitor krijgen wij inzicht in het reilen en zeilen van alle deelnemende hockeyclubs in Nederland. De kennis die wij hieruit halen kunnen wij gebruiken ter ondersteuning van onze hockeyclub. 
Om te achterhalen wat wij zelf van onze club vinden is de ledenenquête ontwikkeld. 

Vorige week is deze ledenenquête door de KNHB afgerond. Deze is door 159 (ouders van) leden volledig en door 55 (ouders van) leden gedeeltelijk ingevuld. De resultaten van de enquête moeten de basis vormen voor een nieuwe strategie. Gedurende een aantal fases is het de bedoeling dat ouders en leden meepraten over deze strategie en bijkomende beleid. Ouders / leden die hun e-mailgegevens hebben achtergelaten zullen vrijblijvend worden uitgenodigd om mee te doen. Het is uiteraard niet verplicht maar vele handen maken licht werk. 
De conclusies van de enquête hopen wij volgende week te kunnen publiceren.

Lid worden

Wil je ook spelen bij de leukste club van Noord Holland? Meld je dan snel aan.

Ik wil lid worden

Vacatures

Onze vereniging draait op vrijwilligers. Er zijn veel taken te verrichten en hiervoor hebben wij vrijwilligers nodig. Hieronder vindt u de vacatures waarvoor wij invulling zoeken. Interesse of meer weten? Mail naar [email protected]

Ik wil graag helpen

Hoofdsponsor

Rabobank Heerhugowaard Alkmaar e.o.

Sponsor worden

Wij kunnen wat voor u betekenen en wij hebben u ook nodig! Dat bied kansen.

Ik wil sponsor worden