Proeftraining

Wil je weten of je hockey leuk vindt? Kom dan vrijblijvend meetrainen. Tijdens de proeftrainingen kan je een stick lenen van de club.

• 4 t/m 5 jaar
    Funkey-training op zondagmorgen van 10:30-11:15. Bij genoeg animo zal er ook op woensdagmiddag een groep starten.
  • 6 t/m 7 jaar
    Benjamintraining op zaterdagmorgen om 10:00 uur.
  • 8 t/m 11 jaar
    Woensdagmiddag van 16:00-19:00. Stuur een mail naar [email protected] en wij nemen contact met je op wanneer je een proeftraining kan volgen.
  • Junioren (12 t/m 17 jaar)
    Stuur een mail naar [email protected] en wij nemen contact op wanneer je kan komen proeftrainen.
  • 18 jaar en ouder
    Zonder ervaring op woensdag van 20:30 tot 22:00. Met ervaring, informeren via [email protected]

*Voor de leeftijden geldt de leeftijd op peildatum 1 oktober.

Voor meer informatie voor jeugdleden kan je altijd contact opnemen via [email protected]

En natuurlijk kan je altijd komen kijken, op zaterdag zijn er eigenlijk altijd wel wedstrijden. De senioren spelen alleen wedstrijden op zondag.