februari

Inlevermoment zaalhockeyspullen
Datum: 27-2-2024 19:00 - 20:00
Locatie: Clubhuis
Memo: Op dinsdag 27 februari kunnen tussen 19:00 uur en 20:00 uur de zaalhockeyspullen in het clubhuis ingeleverd worden.

maart

Inlevermoment zaalhockeyspullen
Datum: 1-3-2024 19:00 - 20:00
Locatie: Clubhuis
Memo: Op vrijdag 1 maart kunnen tussen 19:00 uur en 20:00 uur de zaalhockeyspullen in het clubhuis ingeleverd worden.
Vriendjestraining
Datum: 8-3-2024 17:00 - 18:00
Memo:
Altijd al eens willen laten zien aan je vriendjes waarom hockey zo'n leuke sport is? Op vrijdag 8 maart tussen 17:00 en 18:00 heb je de kans om je vriendjes mee te nemen naar een speciale proeftraining. Dit evenement is voor alle jongens die geboren zijn in 2013 t/m 2016. Aanmelden is niet nodig! Een stick wordt door de club geregeld.

Cursus training geven en coachen
Datum: 13-3-2024 19:30 - 23:00
Locatie: Geen locatie ingevoerd
Memo:

Onze club biedt voor al onze beginnende trainers en coaches van de jeugdteams een cursus 'training geven en coachen ' aan. De cursus wordt gegeven door Chiel Delis. Mocht je nog geen team coachen of trainen, maar wel geïnteresseerd zijn, meld je dan ook aan. De opleiding is gratis en bestaat uit een tweetal sessies. Dit is een uitgelezen kans om je kennis en vaardigheden m.b.t. coachen en training geven bij te spijkeren.

Onze club vindt het belangrijk dat trainers en coaches zonder opleiding toch enige kennis opdoen van opbouw van trainingen en tips krijgen voor omgang met de jeugd. Deze cursus is laagdrempelig en je kunt er direct mee aan de slag.

De sessies worden gehouden op onze club op woensdag 13 en 20 maart van 19.30-22.00 uur. Aanvang is 19.15 uur, dan kunnen we op tijd starten!

Ben je geïnteresseerd? Geef je dan snel op via [email protected]

Wij hopen op een grote opkomst! Houd in gedachten dat deze workshops niet jaarlijks worden aangeboden, dus benut deze kans om niet alleen jezelf maar ook jouw team verder te ontwikkelen!

Cursus training geven en coachen
Datum: 20-3-2024 19:30 - 23:00
Locatie: Geen locatie ingevoerd

Ben je geïnteresseerd? Geef je dan snel op via [email protected]

Paastoernooi
Datum: 29-3-2024 17:00 - 11:00
Locatie: MHC Heerhugowaard

juli

JEUGDDAG
Datum: 6-7-2024 09:30 - 16:00
Locatie: MHC Heerhugowaard
Memo: Naast de informatiesessie over het nieuwe seizoen, het ontmoeten van de spelers en ouders van de teams die volgend seizoen gaan beginnen, kleding ruilen en het verdelen van de taken, zijn er allerlei leuke activiteiten voor onze jeugdige spelers. Er wordt ook een officiële teamfoto gemaakt (dus spelers kom op tijd en in je tenue).

Jullie deelname is belangrijk om dit evenement te laten slagen. Aanwezigheid is daarom gewenst! Tot dan!

Jubileumtrui 50 jaar MHC Heerhugowaard

Ter ere van het 50-jarig bestaan van onze hockeyclub hebben we een jubileumtrui ontworpen. Wil je ook zo'n trui? Geef dan de gewenste maat, je naam, e-mailadres en 06 op voor een jubileumtrui. De trui kost € 35,00 en na je bestelling is betaling verplicht, je ontvangt een betaalverzoek.

MHC Heerhugowaard 50 jaar