juni

Jongste Jeugd KNHB Slotdag
Datum: 15-6-2024 09:00 - 18:00
Locatie: Geen locatie ingevoerd
Memo: Aan het einde van het seizoen vindt de Jongste Jeugd KNHB Slotdag plaats. Dit jaar wordt dit evenement gehouden op 15 juni op verschillende locaties/clubs. Deze dag is bedoeld voor de teams O8, O9 en O10 (jongens en meiden). Meer informatie volgt nog, maar zet alvast in de agenda!

juli

JEUGDDAG
Datum: 6-7-2024 09:30 - 12:30
Locatie: MHC Heerhugowaard
Memo: Naast de informatiesessie over het nieuwe seizoen, het ontmoeten van de spelers en ouders van de teams die volgend seizoen gaan beginnen, kleding ruilen en het verdelen van de taken, zijn er allerlei leuke activiteiten voor onze jeugdige spelers. Er wordt ook een officiƫle teamfoto gemaakt (dus spelers kom op tijd en in je tenue).

Jullie deelname is belangrijk om dit evenement te laten slagen. Aanwezigheid is daarom gewenst! Tot dan!
HOCKEY CLINIC MET OUD INTERNATIONAL
Datum: 6-7-2024 13:00 - 16:00
Locatie: MHC Heerhugowaard
Memo: Op zaterdag 6 juli is er voor de onder 9 t/m onder 14, jeugd een hockey clinic
Met een oud international die speciaal naar onze club komt.

Wil jij weten wie het is?
houd dan de site en sociale media in de gaten.
KAMPEERNACHT
Datum: 6-7-2024 16:00 - 10:00
Memo:

Op zaterdag 6 juli zullen we dit jaar weer op het terrein van MHC Heerhugowaard de kampeernacht houden. Deze wordt gehouden voor alle jeugdteams onder 14 tot en met de Benjamins. De middag start om 16.00 uur.

Zoals voorgaande jaren is het mogelijk om met jouw team en een meegebrachte tent en minimaal 1 begeleider te blijven slapen op het terrein van MHC Heerhugowaard.

Wij zullen als organisatie een leuk en afwisselend programma aanbieden in de middag en avond, hoe de invulling zal zijn, zijn we nog aan het bespreken.

Maar voor nu belangrijk noteer de datum, de inschrijving zal binnenkort geopend worden!

Inschrijven kan [email protected]

Jubileumtrui 50 jaar MHC Heerhugowaard

Ter ere van het 50-jarig bestaan van onze hockeyclub hebben we een jubileumtrui ontworpen. Wil je ook zo'n trui? Geef dan de gewenste maat, je naam, e-mailadres en 06 op voor een jubileumtrui. De trui kost € 35,00 en na je bestelling is betaling verplicht, je ontvangt een betaalverzoek.

MHC Heerhugowaard 50 jaar